Oslobodite se samara, biće lakše svima. Srećna vam Nova godina!

“Odavno sam zapazio da uspešni ljudi retko sede i čekaju da im se stvari dešavaju. Oni izađu i dese se stvarima” – Leonardo da Vinči

Read More

Beogradski izbori: apsolutna vlast Vučiću, totalni poraz opoziciji

Opozicija je trenutno u stanju fiktivnog postojanja. Njenog oporavka na starim osnovama neće biti. Pobedila je sama sebe. Aleksandar Vučić joj je u tome samo pomogao. Istina, i njemu su međunarodni faktori. Možda, poslednji put. 

Read More

Vučić će izgubiti apsolutnu vlast u Gradu Beogradu?!

Nije sve u političkoj, finansijskoj i bezbednosnoj nadmoći vlasti nad opozicijom, niti u dirigovanim medijima i lažnim vestima. Da jeste, Vučić i SNS ne bi 2012. godine ni došli na vlast u Srbiji. 

Read More

Program predsednika Vlade Republike Srbije Ane Brnabić

Trideset dana je pristojan period tolerancije prema novoj Vladi, sa starim sastavom, novom predsednicom i njenim programom. 

Read More

Rezultati predsedničkih izbora i eho u Srbiji i svetu

Na izborima održanim 2. aprila u prvom krugu, pobedio je kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić osvojivši 2 012 788 glasova, što je 55,08% od izašlih 54,34% birača upisanih u birački spisak Srbije.

Read More

Znate li prva tri člana Ustava Srbije?

Izborni dan je u nedelju. Odlučujete da li ste pobednici ili gubitnici. Da li ste za Republiku Srbiju ili niste. Da li ste za Dositeja Obradovića ili niste. Da li ste za Davida ili Golijata.

Read More

Do kada će vlast urušavati vojsku, policiju i službe bezbednosti?

Spremite olovke, u nedelju ne biramo samo predsednika Srbije. Predsednik Republike Srbije je ujedno i vrhovni komandant Vojske Srbije. U skladu sa zakonom, komanduje Vojskom i postavlja, unapređuje i razrešava oficire Vojske Srbije.

Read More

Spremite olovke, u nedelju ne biramo samo predsednika Srbije

Pet godina se najbrutalnije guše medijske slobode u Srbiji, šta mislite, zašto vam vlast uskraćuje Ustavom Srbije zagarantovano pravo na obaveštenost?

Read More

Ko su kandidati za Predsednika Srbije

Fotografija Luke Maksimovića - Ljubiše Preletačevića Belog

Za učešće na predsedničkim izborima koji se održavaju 2.aprila 2017. godine Republičkoj izbornoj komisiji u zakonskom roku do nedelje 12. marta u ponoć pristiglo je ukupno 12 kandidatura.

Read More

Rođendanska kandidatura Aleksandra Vučića

Fotografija postera predsedničke kampanje Aleksandra Vučića

Republička izborna komisija – RIK danas je na rođendan aktuelnog Premijera, svojim rešenjem proglasila kandidaturu Aleksandra Vučića na izborima za Predsednika Srbije.

Read More